637. 127.1 002
Визначення частки твердої фази і теплоти фазових перетворень молочного жиру / О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров, Г. О. Єресько //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 4. - С. 60-62. - Бібліогр. на прикінці ст..
(Шифр в БД В014345/2009/4)
УДК
637. 127.1 002

Анотація:
Показано алгоритмічну реалізацію програмних засобів для розрахунків і оптимізації процесів і обладнання з виробництва вершкового масла. На основі експериментальних даних визначено розрахункові формули для обчислення масової частки твердої фази молочного жиру та теплоти фазових перетворень під час його охолодження і нагрівння, які значно спростили обчислення всіх теплофізичних характеристик жиру.
Додаткові точки доступу: