
>
637. 127.1 002
Скарбовійчук, О. М.Визначення частки твердої фази і теплоти фазових перетворень молочного жиру / О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров, Г. О. Єресько //
Скарбовійчук, О. М.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2009. - N 4. - С. 60-62. - Бібліогр. на прикінці ст..
(Шифр в БД В014345/2009/4)
Анотація:
Показано алгоритмічну реалізацію програмних засобів для розрахунків і оптимізації процесів і обладнання з виробництва вершкового масла. На основі експериментальних даних визначено розрахункові формули для обчислення масової частки твердої фази молочного жиру та теплоти фазових перетворень під час його охолодження і нагрівння, які значно спростили обчислення всіх теплофізичних характеристик жиру.
Додаткові точки доступу:
Федоров, В.Г.
Єресько, Г.О.
(Шифр в БД В014345/2009/4)
УДК | |
637. 127.1 002 |
Анотація:
Показано алгоритмічну реалізацію програмних засобів для розрахунків і оптимізації процесів і обладнання з виробництва вершкового масла. На основі експериментальних даних визначено розрахункові формули для обчислення масової частки твердої фази молочного жиру та теплоти фазових перетворень під час його охолодження і нагрівння, які значно спростили обчислення всіх теплофізичних характеристик жиру.
Додаткові точки доступу:
Федоров, В.Г.
Єресько, Г.О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|