Вплив біотехнологічної обробки м’яса на смакоароматичні властивості шинкових виробів / Л. У. Войцехівська, О. М. Старчевой, В. Ю. Лизова, С. І. Середюк //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 2. - С. 63-66.
(Шифр в БД В014345/2009/2)
Анотація:
Показано перспективність застосування методів біотехнологічної обробки м’яса при виробництві шинкових виробів. Досліджено вплив умов посолу м’ясної сировини на формування технологічних характеристик готових шинкових виробів зі свинини. Встановлено, що застосування бактеріальних препаратів, фосфатів і гідроколоїдів для обробки м’яса забеспечує підвищення вологозв’язувальної здатності, збільшує вихід готових виробів, має позитивний вплив на формування консистенції готового продукту.
Додаткові точки доступу: