664.647
Заварні напівфабрикати з наповнювачами: технологія та якість [Текст] / Д. Федорова, Є. Зикова //
Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн. - . - N 3. - С. 126-140. - Бібліогр.: с. 137-138. - ISSN 1998-2666.
(Шифр в БД Т279322/2021/3)
УДК
664.647

Ключові слова: риборослинні напівфабрикати -- рыборастительные полуфабрикаты -- заварне тісто -- заварное тесто -- морквяний наповнювач -- морковный наполнитель -- випечені заварні напівфабрикати -- выпеченные заварные полуфабрикаты -- структурно-механічні властивості -- структурно-механические свойства -- органолептичні властивості -- органолептические свойства -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- кальцій -- кальций --
Додаткові точки доступу: