
>
664.647
Федорова, Д.Заварні напівфабрикати з наповнювачами: технологія та якість [Текст] / Д. Федорова, Є. Зикова //
Федорова, Д.
Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн. - 2021. - N 3. - С. 126-140. - Бібліогр.: с. 137-138. - ISSN 1998-2666.
(Шифр в БД Т279322/2021/3)
Ключові слова: риборослинні напівфабрикати -- рыборастительные полуфабрикаты -- заварне тісто -- заварное тесто -- морквяний наповнювач -- морковный наполнитель -- випечені заварні напівфабрикати -- выпеченные заварные полуфабрикаты -- структурно-механічні властивості -- структурно-механические свойства -- органолептичні властивості -- органолептические свойства -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- кальцій -- кальций --
Додаткові точки доступу:
Зикова, Є.
(Шифр в БД Т279322/2021/3)
УДК | |
664.647 |
Ключові слова: риборослинні напівфабрикати -- рыборастительные полуфабрикаты -- заварне тісто -- заварное тесто -- морквяний наповнювач -- морковный наполнитель -- випечені заварні напівфабрикати -- выпеченные заварные полуфабрикаты -- структурно-механічні властивості -- структурно-механические свойства -- органолептичні властивості -- органолептические свойства -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- кальцій -- кальций --
Додаткові точки доступу:
Зикова, Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|