637.5’65:615.2/.3
Хімічний склад м’яса курчат-бройлерів після застосування препарату Даноксан-50 [Текст] / К. Ю. Палишнюк //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N12. - С. 68-70. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД В014345/2016/12)
УДК
637.5’65:615.2/.3
637.5’65
615.2/.3

Ключові слова: хімічний склад -- химический состав -- курчата-бройлери -- цыплята-бройлеры -- даноксан-50 --
Анотація:
Виявлено тенденцію до зниження значення показників масової частки сухої речовини та білка, до збільшення значення показників масової частки жиру та золи м’язів стегна дослідних груп птиці порівняно з аналогічними показниками м’язів стегна контрольних груп курчат-бройлерів.
Выявлена тенденция к снижению значения показателей массовой доли сухого вещества и белка, к увеличению значения показателей массовой доли жира и золы мышц бедра исследовательских групп птицы по сравнению с аналогичными показателями мышц бедра контрольных групп цыплят-бройлеров.