
>
664.78
Анисимова, Л. В.Сахарное печенье из смеси ячменной и пшеничной муки / Л. В. Анисимова, А. А. Выборнов, Ю. С. Дёмина //
Анисимова, Л. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2012. - N 9. - С. 50-51. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2012/9)
Ключові слова: сахарное печенье -- ячменная мука -- пшеничная мука -- гидротермическая обработка -- цукрове печиво -- ячмінне борошно -- пшеничне борошно -- гідротермічна обробка --
Анотація:
Исследовано качество сахарного печенья из смеси пшеничной и ячменной муки, полученной разными способами. Рекомендована замена в рецептуре сахарного печенья 20-30% пшеничной муки ячменной мукой.
Досліджено якість цукрового печива з суміші пшеничного і ячмінного борошна, отриманої різними способами. Рекомендована заміна в рецептурі цукрового печива 20-30% пшеничного борошна ячмінним борошном.
Додаткові точки доступу:
Выборнов, А.А.
Дёмина, Ю.С.
(Шифр в БД Х367526/2012/9)
УДК | |
664.78 |
Ключові слова: сахарное печенье -- ячменная мука -- пшеничная мука -- гидротермическая обработка -- цукрове печиво -- ячмінне борошно -- пшеничне борошно -- гідротермічна обробка --
Анотація:
Исследовано качество сахарного печенья из смеси пшеничной и ячменной муки, полученной разными способами. Рекомендована замена в рецептуре сахарного печенья 20-30% пшеничной муки ячменной мукой.
Досліджено якість цукрового печива з суміші пшеничного і ячмінного борошна, отриманої різними способами. Рекомендована заміна в рецептурі цукрового печива 20-30% пшеничного борошна ячмінним борошном.
Додаткові точки доступу:
Выборнов, А.А.
Дёмина, Ю.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|