
>
Реологические свойства бисквитного теста из ячменной и овсяной муки / Т. В. Матвеева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 10. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Матвеева, Т.В.
Корячкин, В.П.
Корячкина, С.Я.
Агаркова, Е. В. Орлов. гос. техн. ун-т
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Матвеева, Т.В.
Корячкин, В.П.
Корячкина, С.Я.
Агаркова, Е. В. Орлов. гос. техн. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|