
>
Сивній, І.Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблюваних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання / І. Сивній, Н. Олексієнко, В. Оболкіна //
Сивній, І.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 10. - С. 6-8. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: пюре з журавлини -- оздоблювання напівфабрикатів -- термін зберігання -- борошняні кондитерські вироби -- пектинові речовини -- пюре из клюквы -- отделки полуфабрикатов -- срок хранения -- мучные кондитерские изделия -- пектиновые вещества --
Анотація:
На підставі проведених досліджень можна зробити висновок про доцільність застосування пюре з журавлини при виробництві оздоблюваних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання з підвищеною харчовою та біологічною цінністю.
На основании проведенных исследований можно сделать вывод о целесообразности применения пюре из клюквы при производстве отделочных полуфабрикатов продленного срока хранения с повышенной пищевой и биологической ценностью.
Додаткові точки доступу:
Олексієнко, Н.
Оболкіна, В.
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: пюре з журавлини -- оздоблювання напівфабрикатів -- термін зберігання -- борошняні кондитерські вироби -- пектинові речовини -- пюре из клюквы -- отделки полуфабрикатов -- срок хранения -- мучные кондитерские изделия -- пектиновые вещества --
Анотація:
На підставі проведених досліджень можна зробити висновок про доцільність застосування пюре з журавлини при виробництві оздоблюваних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання з підвищеною харчовою та біологічною цінністю.
На основании проведенных исследований можно сделать вывод о целесообразности применения пюре из клюквы при производстве отделочных полуфабрикатов продленного срока хранения с повышенной пищевой и биологической ценностью.
Додаткові точки доступу:
Олексієнко, Н.
Оболкіна, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|