Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблюваних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання / І. Сивній, Н. Олексієнко, В. Оболкіна //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 10. - С. 6-8. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: пюре з журавлини -- оздоблювання напівфабрикатів -- термін зберігання -- борошняні кондитерські вироби -- пектинові речовини -- пюре из клюквы -- отделки полуфабрикатов -- срок хранения -- мучные кондитерские изделия -- пектиновые вещества --
Анотація:
На підставі проведених досліджень можна зробити висновок про доцільність застосування пюре з журавлини при виробництві оздоблюваних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання з підвищеною харчовою та біологічною цінністю.
На основании проведенных исследований можно сделать вывод о целесообразности применения пюре из клюквы при производстве отделочных полуфабрикатов продленного срока хранения с повышенной пищевой и биологической ценностью.
Додаткові точки доступу: