
>
Патюков, С. Д.Использование полножирных соевых бобов в рубленых мясных полуфабрикатах / С. Д. Патюков, С. К. Котвицкий //
Патюков, С. Д.
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - 2012. - N 3. - С. 21-25. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД З021376/2012/3)
Ключові слова: соя -- мясные продукты -- функциональные продукты -- полиненасыщенные жирные кислоты -- пнжк -- омега-3 -- соя -- м'ясні продукти -- функціональні продукти -- поліненасичені жирні кислоти -- пнжк -- омега-3 --
Анотація:
Приведены данные по разработке рубленых мясных полуфабрикатов функционального назначения, обогащенных полиненасыщенными жирными кислотами и другими биологическими веществами соевых бобов. Разработан способ подготовки сои перед введением в состав мясных продуктов. Изучено влияние соевого препарата на физико-химические, реологические, технологические свойства модельных мясных систем и органолептические показатели готовой продукции. Установлены региональные параметры введения соевых бобов в состав мясных полуфабрикатов.
Наведено дані по розробці рубаних м'ясних напівфабрикатів функціонального призначення, збагачених поліненасиченими жирними кислотами та іншими біологічними речовинами соєвих бобів. Розроблено спосіб підготовки сої перед введенням до складу м'ясних продуктів. Вивчено вплив соєвого препарату на фізико-хімічні, реологічні, технологічні властивості модельних м'ясних систем і органолептичні показники готової продукції. Встановлені регіональні параметри введення соєвих бобів до складу м'ясних напівфабрикатів.
Додаткові точки доступу:
Котвицкий, С.К.
(Шифр в БД З021376/2012/3)
Ключові слова: соя -- мясные продукты -- функциональные продукты -- полиненасыщенные жирные кислоты -- пнжк -- омега-3 -- соя -- м'ясні продукти -- функціональні продукти -- поліненасичені жирні кислоти -- пнжк -- омега-3 --
Анотація:
Приведены данные по разработке рубленых мясных полуфабрикатов функционального назначения, обогащенных полиненасыщенными жирными кислотами и другими биологическими веществами соевых бобов. Разработан способ подготовки сои перед введением в состав мясных продуктов. Изучено влияние соевого препарата на физико-химические, реологические, технологические свойства модельных мясных систем и органолептические показатели готовой продукции. Установлены региональные параметры введения соевых бобов в состав мясных полуфабрикатов.
Наведено дані по розробці рубаних м'ясних напівфабрикатів функціонального призначення, збагачених поліненасиченими жирними кислотами та іншими біологічними речовинами соєвих бобів. Розроблено спосіб підготовки сої перед введенням до складу м'ясних продуктів. Вивчено вплив соєвого препарату на фізико-хімічні, реологічні, технологічні властивості модельних м'ясних систем і органолептичні показники готової продукції. Встановлені регіональні параметри введення соєвих бобів до складу м'ясних напівфабрикатів.
Додаткові точки доступу:
Котвицкий, С.К.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|