
>
001.8:[636.22/.28.034+637.1]
Измайлова, С.Методологические принципы формирования сферы переработки и производства молока [Текст] / С. Измайлова //
Измайлова, С.
Международ. с.-х. журн. : науч.-произв. журн. о достижениях мировой науки и практики в АПК. - 2011. - N 3. - С. 40-41.
(Шифр в БД М314701/2011/3)
Рубрики:
Экономика
Економіка
Россия
Росія
Ключові слова: методологические принципы -- сфера производства молока -- сфера переработки молока -- интеграционные связи -- методологічні принципи -- сфера виробництва молока -- сфера переробки молока -- інтеграційні зв’язки --
Анотація:
Показано, что сложившиеся на современном этапе развития аграрной сферы России экономические отношения партнеров сферы переработки и производства молока должны строиться по определенным методологическим принципам, которые зависят от интеграционных связей в молочно-продуктовом подкомплексе.
Показано, що сформовані на сучасному етапі розвитку аграрної сфери Росії економічні відносини партнерів сфери переробки та виробництва молока повинні будуватися за визначеними методологічними принципами, що залежать від інтеграційних зв’язків у молочно-продуктовому підкомплексі.
(Шифр в БД М314701/2011/3)
УДК | |
001.8:[636.22/.28.034+637.1] | |
001.8 | |
[636.22/.28.034+637.1] | |
636.22/.28.034 | |
637.1 |
Рубрики:
Экономика
Економіка
Россия
Росія
Ключові слова: методологические принципы -- сфера производства молока -- сфера переработки молока -- интеграционные связи -- методологічні принципи -- сфера виробництва молока -- сфера переробки молока -- інтеграційні зв’язки --
Анотація:
Показано, что сложившиеся на современном этапе развития аграрной сферы России экономические отношения партнеров сферы переработки и производства молока должны строиться по определенным методологическим принципам, которые зависят от интеграционных связей в молочно-продуктовом подкомплексе.
Показано, що сформовані на сучасному етапі розвитку аграрної сфери Росії економічні відносини партнерів сфери переробки та виробництва молока повинні будуватися за визначеними методологічними принципами, що залежать від інтеграційних зв’язків у молочно-продуктовому підкомплексі.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|