637.52 (045)
Изменение состава мясных полуфабрикатов при термической обработке в вакууме / Д. И. Быстров, Г. Г. Дубцов //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N 3. - С. 38-40. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/3)
УДК
637.52 (045)

Ключові слова: говядина -- кулинарная обработка -- мясо птицы -- пищевая ценность -- яловичина -- кулінарна обробка -- м'ясо птиці -- харчова цінність --
Анотація:
Для продления срока годности кулинарных изделий из мяса курицы и говядины предложена вакуумная технология. При этом подготовленные полуфабрикаты помещают в термоустойчивые полипропиленовые пакеты, пастеризуют и хранят до момента использования. Доведение до кулинарной готовности происходит в тех же пакетах. Применение данной технологии способствует снижению потерь влаги и пищевых веществ в готовой продукции.
Для продовження терміну придатності кулінарних виробів з м'яса курки і яловичини запропонована вакуумна технологія. При цьому підготовлені напівфабрикати поміщають в термостійкі поліпропіленові пакети, пастеризують і зберігають до моменту використання. Доведення до кулінарної готовності відбувається в тих же пакетах. Застосування даної технології сприяє зниженню втрат вологи та харчових речовин в готовій продукції.
Додаткові точки доступу: