
>
Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива / Г. Є. Поліщук [и др.] //
Хранение и перераб. зерна. - Днепропетровск : ООО ИА "АПК-ЗЕРНО", 2011. - N 6. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД Х367526/2011/6)
Додаткові точки доступу:
Поліщук, Г. Є.
Мартич, В. В.
Ковалевська, Є. І.
Янюк, Т. І.
(Шифр в БД Х367526/2011/6)
Додаткові точки доступу:
Поліщук, Г. Є.
Мартич, В. В.
Ковалевська, Є. І.
Янюк, Т. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|