
>
Козубаэва, Л.Дисперговане зерно допомагає зберегти в хлібі білки й вітаміни / Л. Козубаэва, С. Конєва //
Козубаэва, Л.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 6. - С. 44-45.
(Шифр в БД Х194632/2013/6)
Додаткові точки доступу:
Конєва, С.
(Шифр в БД Х194632/2013/6)
Додаткові точки доступу:
Конєва, С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|