
>
Бутейкис, Г.Ферменты - гарантия ощутимой выгоды сегодня и в будущем / Г. Бутейкис, Д. Блажинскас //
Бутейкис, Г.
Комбикорма : науч.-техн. журн. . - 2012. - N 6. - С. 105-106. - ISSN 0235-2605.
(Шифр в БД К367144/2012/6)
Ключові слова: кормовые ферменты -- технологические свойства -- некрахмалистые полисахариды -- кормові ферменти -- технологічні властивості -- некрохмалисті полісахариди --
Анотація:
Во многих странах наблюдается устойчивая тенденция к сокращению в комбикормах доли дорогостоящего зерна за счет интенсивного применения вторичных продуктов перерабатывающей промышленности. В связи с этим актуальным становится поиск новых, высококачественных ферментов, позволяющих снизить себестоимость мяса и яиц. Снижение использования зерна в кормлении животных позволит увеличить его зерна в кормлении животных.
У багатьох країнах спостерігається стійка тенденція до скорочення в комбікормах частки дорогого зерна за рахунок інтенсивного застосування вторинних продуктів переробної промисловості. У зв'язку з цим актуальним стає пошук нових, високоякісних ферментів, що дозволяють знизити собівартість м'яса та яєць. Зниження використання зерна у годівлі тварин дозволить збільшити його зерна в годівлі тварин
Додаткові точки доступу:
Блажинскас, Д.
(Шифр в БД К367144/2012/6)
Ключові слова: кормовые ферменты -- технологические свойства -- некрахмалистые полисахариды -- кормові ферменти -- технологічні властивості -- некрохмалисті полісахариди --
Анотація:
Во многих странах наблюдается устойчивая тенденция к сокращению в комбикормах доли дорогостоящего зерна за счет интенсивного применения вторичных продуктов перерабатывающей промышленности. В связи с этим актуальным становится поиск новых, высококачественных ферментов, позволяющих снизить себестоимость мяса и яиц. Снижение использования зерна в кормлении животных позволит увеличить его зерна в кормлении животных.
У багатьох країнах спостерігається стійка тенденція до скорочення в комбікормах частки дорогого зерна за рахунок інтенсивного застосування вторинних продуктів переробної промисловості. У зв'язку з цим актуальним стає пошук нових, високоякісних ферментів, що дозволяють знизити собівартість м'яса та яєць. Зниження використання зерна у годівлі тварин дозволить збільшити його зерна в годівлі тварин
Додаткові точки доступу:
Блажинскас, Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|