
>
Кондитерская пшеница, и не только [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 9. - С. 26-27.
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
Рубрики:
Україна -- Одеса
Украина -- Одесса
Ключові слова: экстра-мягкозерная пшеница -- екстра-м’якозерна пшениця -- сорт оксана -- extra-soft -- экстра-мягкозерная белозерная пшеница -- екстра-м’якозерна білозерна пшениця -- сорт белокурая -- краснозерная пшеница -- червонозерна пшениця -- полифенолоксидаза -- поліфенолоксидаза -- чернозерная пшеница -- чорнозерна пшениця -- сорт черноброва -- пшеница вакси -- пшениця ваксі -- waxy -- сорт софия -- сорт княгиня ольга -- чиа -- chia -- голозерный ячмень -- голозерний ячмінь -- сорт ахиллес --
Анотація:
В индустриально развитых странах качественные кондитерские изделия изготавливают из специальных сортов муки, которую получают при помоле зерна сортов мягкой пшеницы (soft). В США, например, существует более 70 сортов кондитерской пшеницы и выращивается ежегодно 13-16 млн т зерна для кондитерской промышленности.
В індустріально розвинених країнах якісні кондитерські вироби виготовляють зі спеціальних сортів борошна, яке отримують при помелі зерна сортів м'якої пшениці (soft). У США, наприклад, існує більше 70 сортів кондитерської пшениці і вирощується щорічно 13-16 млн т зерна для кондитерської промисловості.
Додаткові точки доступу:
Селекционно-генетический институт \о нем\
Селекційно-генетичний інститут \о нем\
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
Рубрики:
Україна -- Одеса
Украина -- Одесса
Ключові слова: экстра-мягкозерная пшеница -- екстра-м’якозерна пшениця -- сорт оксана -- extra-soft -- экстра-мягкозерная белозерная пшеница -- екстра-м’якозерна білозерна пшениця -- сорт белокурая -- краснозерная пшеница -- червонозерна пшениця -- полифенолоксидаза -- поліфенолоксидаза -- чернозерная пшеница -- чорнозерна пшениця -- сорт черноброва -- пшеница вакси -- пшениця ваксі -- waxy -- сорт софия -- сорт княгиня ольга -- чиа -- chia -- голозерный ячмень -- голозерний ячмінь -- сорт ахиллес --
Анотація:
В индустриально развитых странах качественные кондитерские изделия изготавливают из специальных сортов муки, которую получают при помоле зерна сортов мягкой пшеницы (soft). В США, например, существует более 70 сортов кондитерской пшеницы и выращивается ежегодно 13-16 млн т зерна для кондитерской промышленности.
В індустріально розвинених країнах якісні кондитерські вироби виготовляють зі спеціальних сортів борошна, яке отримують при помелі зерна сортів м'якої пшениці (soft). У США, наприклад, існує більше 70 сортів кондитерської пшениці і вирощується щорічно 13-16 млн т зерна для кондитерської промисловості.
Додаткові точки доступу:
Селекционно-генетический институт \о нем\
Селекційно-генетичний інститут \о нем\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|