
>
664.68-027.38
Кравченко, М.Якість пісочного печива з композицією шротів [Текст] / М. Кравченко, В. Михайлик, Т. Марусяк //
Кравченко, М.
Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн. - 2021. - N 3. - С. 141-150. - Бібліогр.: с. 146-147. - ISSN 1998-2666.
(Шифр в БД Т279322/2021/3)
Ключові слова: пісочне печиво -- песочное печенье -- композиція шротів волоського горіха -- композиция шротов грецкого ореха -- пищевая ценность -- харчова цінність -- зберігання -- хранение --
Додаткові точки доступу:
Михайлик, В.
Марусяк, Т.
(Шифр в БД Т279322/2021/3)
УДК | |
664.68-027.38 | |
664.68 | |
-027.38 |
Ключові слова: пісочне печиво -- песочное печенье -- композиція шротів волоського горіха -- композиция шротов грецкого ореха -- пищевая ценность -- харчова цінність -- зберігання -- хранение --
Додаткові точки доступу:
Михайлик, В.
Марусяк, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|