Технології і продукти з повножирової сої забезпечують виготовлення поживних харчових продуктів усім набором основних нутрієнтів / В. Боровський [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - . - N 7/8. - С. 21-23.
(Шифр в БД Х686004/2009/7/8)
Анотація:
Світова практика виготовлення соєвих продуктів має два основних напрямки: переробка цілісного насіння (Китай, Японія) на соєве молоко, сири, соуси; диференційована переробка насіння на складові - олію, шрот, білкові ізоляти й концентрати, знежирене борошно, текстуровані вироби й одержання на основі соєвого білка асортименту харчових продуктів доданням жирів, моно- й дицукридів, вітамінів, розчинної клітковини, ароматизаторів тощо (США, країни Західної Європи).
Додаткові точки доступу: