
>
Технології і продукти з повножирової сої забезпечують виготовлення поживних харчових продуктів усім набором основних нутрієнтів / В. Боровський [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 7/8. - С. 21-23.
(Шифр в БД Х686004/2009/7/8)
Анотація:
Світова практика виготовлення соєвих продуктів має два основних напрямки: переробка цілісного насіння (Китай, Японія) на соєве молоко, сири, соуси; диференційована переробка насіння на складові - олію, шрот, білкові ізоляти й концентрати, знежирене борошно, текстуровані вироби й одержання на основі соєвого білка асортименту харчових продуктів доданням жирів, моно- й дицукридів, вітамінів, розчинної клітковини, ароматизаторів тощо (США, країни Західної Європи).
Додаткові точки доступу:
Боровський, В.
Ратушняк, В.
Алейніков, В.
Бурушкіна, Т.
Преподобний, В.
(Шифр в БД Х686004/2009/7/8)
Анотація:
Світова практика виготовлення соєвих продуктів має два основних напрямки: переробка цілісного насіння (Китай, Японія) на соєве молоко, сири, соуси; диференційована переробка насіння на складові - олію, шрот, білкові ізоляти й концентрати, знежирене борошно, текстуровані вироби й одержання на основі соєвого білка асортименту харчових продуктів доданням жирів, моно- й дицукридів, вітамінів, розчинної клітковини, ароматизаторів тощо (США, країни Західної Європи).
Додаткові точки доступу:
Боровський, В.
Ратушняк, В.
Алейніков, В.
Бурушкіна, Т.
Преподобний, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|