>
Вяткін, О.Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів [Текст] / О. Вяткін, Р. Гапонова //
Вяткін, О.
Стандартизація, сертифікація, якість. - Киiв, 2010. - N 3. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД -054081/2010/3)
Додаткові точки доступу:
Гапонова, Р.
(Шифр в БД -054081/2010/3)
Додаткові точки доступу:
Гапонова, Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|