
>
Якісні зміни білкового складу молока в процесі термовакуумної обробки / Ю. Шурчкова [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 1. - С. 25-27.
(Шифр в БД Х686004/2009/1)
Анотація:
З метою підвищення якісних показників термочутливих рідин розроблено принципово нову технологію Дівемілк, призначену для обробки продукту.
Додаткові точки доступу:
Шурчкова, Ю.
Ромоданова, В.
Недбайло, А.
Целень, Б.
(Шифр в БД Х686004/2009/1)
Анотація:
З метою підвищення якісних показників термочутливих рідин розроблено принципово нову технологію Дівемілк, призначену для обробки продукту.
Додаткові точки доступу:
Шурчкова, Ю.
Ромоданова, В.
Недбайло, А.
Целень, Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|