
>
Использование топинамбура в молочных продуктах / К. К. Полянский [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 3.
(Шифр в БД П698712/2008/3)
Ключові слова: ПЕРЕРАБОТКА -- ХРАНЕНИЕ -- БИОХИМИЧЕСКИЕ ИССЛЕДОВАНИЯ --
Додаткові точки доступу:
Полянский, К.К.
Котов, В.В.
Гасанова, Е.С.
Пономарев, А. Н.
Шереметова, С. Г.
(Шифр в БД П698712/2008/3)
Ключові слова: ПЕРЕРАБОТКА -- ХРАНЕНИЕ -- БИОХИМИЧЕСКИЕ ИССЛЕДОВАНИЯ --
Додаткові точки доступу:
Полянский, К.К.
Котов, В.В.
Гасанова, Е.С.
Пономарев, А. Н.
Шереметова, С. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|