
>
631.365
Охлаждение полножирной экструдированной сои [Текст] / А. В. Фоминых [и др.] //
Сел. механизатор : науч.-попул. произв. журн. - 2011. - N11. - С. 30-31. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0131-7393.
(Шифр в БД С344786/2011/11)
Ключові слова: корма -- соя -- экструдирование -- охладитель -- технология -- корми -- екструдування -- охолоджувач -- технологія --
Анотація:
Используемая линия производства экструдируемой сои обеспечивает получение продукта высокого качества, требуемый режим охлаждения, регулирование влажности продукта, легкость очистки и обеззараживания оборудования. Последний по сравнению с аналогами отличается меньшей металлоемкостью.
Використовувана лінія виробництва екструдованої сої забезпечує одержання продукту високої якості, необхідний режим охолодження, регулювання вологості продукту, легкість очищення і знезараження устаткування. Останній в порівнянні з аналогами відрізняється меншою металомісткістю.
Додаткові точки доступу:
Фоминых, А.В.
Овчинников, Д.Н.
Савельев, А.В.
Алексеев, С. В.
(Шифр в БД С344786/2011/11)
УДК | |
631.365 |
Ключові слова: корма -- соя -- экструдирование -- охладитель -- технология -- корми -- екструдування -- охолоджувач -- технологія --
Анотація:
Используемая линия производства экструдируемой сои обеспечивает получение продукта высокого качества, требуемый режим охлаждения, регулирование влажности продукта, легкость очистки и обеззараживания оборудования. Последний по сравнению с аналогами отличается меньшей металлоемкостью.
Використовувана лінія виробництва екструдованої сої забезпечує одержання продукту високої якості, необхідний режим охолодження, регулювання вологості продукту, легкість очищення і знезараження устаткування. Останній в порівнянні з аналогами відрізняється меншою металомісткістю.
Додаткові точки доступу:
Фоминых, А.В.
Овчинников, Д.Н.
Савельев, А.В.
Алексеев, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|