
>
663.03+663.5
Влияние режимов экструзионной обработки зернового сырья на эффективность биотехнологических процессов в перерабатывающих отраслях АПК / А. Ю. Шариков [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 5. - С. 18-21. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/5)
Ключові слова: биотехнологические процессы -- высокие концентрации -- режимные параметры -- спиртовое производство -- экструзия -- біотехнологічні процеси -- високі концентрації -- режимні параметри -- спиртове виробництво -- екструзія --
Анотація:
Изучен характер влияния технологических параметров экструзии зернового сырья на формирование функциональных свойств экструдатов, определяющих степень их подготовленности к биотехнологической конверсии. Показано, что переработка зернового сырья по экструзионной технологии для спиртового производства улучшает биохимические показатели брожения зерновых сред с концентрацией 30% растворимых сухих веществ. Исходя из результатов проведенных исследований, предпочтительными являются более интенсивные режимы экструзионной обработки.
Вивчено характер впливу технологічних параметрів екструзії зернової сировини на формування функціональних властивостей екструдатів, що визначають ступінь їх підготовленості до біотехнологічної конверсії. Показано, що переробка зернової по екструзійної технології для спиртового виробництва покращує біохімічні показники бродіння зернових середовищ з концентрацією 30% розчинних сухих речовин. Виходячи з результатів проведених досліджень, кращими є більш інтенсивні режими екструзійної обробки.
Додаткові точки доступу:
Шариков, А.Ю.
Римарева, Л.В.
Степанов, В.И.
Иванов, В. В.
Игнатова, Н. И.
Веселовская, О. В.
(Шифр в БД Х775324/2012/5)
УДК | |
663.03+663.5 |
Ключові слова: биотехнологические процессы -- высокие концентрации -- режимные параметры -- спиртовое производство -- экструзия -- біотехнологічні процеси -- високі концентрації -- режимні параметри -- спиртове виробництво -- екструзія --
Анотація:
Изучен характер влияния технологических параметров экструзии зернового сырья на формирование функциональных свойств экструдатов, определяющих степень их подготовленности к биотехнологической конверсии. Показано, что переработка зернового сырья по экструзионной технологии для спиртового производства улучшает биохимические показатели брожения зерновых сред с концентрацией 30% растворимых сухих веществ. Исходя из результатов проведенных исследований, предпочтительными являются более интенсивные режимы экструзионной обработки.
Вивчено характер впливу технологічних параметрів екструзії зернової сировини на формування функціональних властивостей екструдатів, що визначають ступінь їх підготовленості до біотехнологічної конверсії. Показано, що переробка зернової по екструзійної технології для спиртового виробництва покращує біохімічні показники бродіння зернових середовищ з концентрацією 30% розчинних сухих речовин. Виходячи з результатів проведених досліджень, кращими є більш інтенсивні режими екструзійної обробки.
Додаткові точки доступу:
Шариков, А.Ю.
Римарева, Л.В.
Степанов, В.И.
Иванов, В. В.
Игнатова, Н. И.
Веселовская, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|