Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна [Текст] / Л. А. Михонік, А. М. Грищенко //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N3. - С. 40-43. - Бібліогр.: с. 43.
(Шифр в БД Х367526/2017/3)
Ключові слова: пшеничне цільнозернове борошно -- пшеничная цельнозерновая мука -- хімічний склад -- химический состав -- антиоксиданти -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- вітаміни -- витамины -- клейковина -- технологічний процес -- технологический процесс --
Анотація:
Дослідження використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна. Досліджено вплив шроту на кількість та якість клейковини в тісті. Наведено показники технологічного процесу та якості хліба з пшеничного цільнозернового борошна з різним дозуванням шроту насіння розторопші. Зважаючи на ціний хімічний склад, високий вміст антиоксидантів, досліджувана сировина дозволить розширити асортимент хлібних виробів оздоровчого і профілактичного призначення.
Исследовано использование шрота из семян расторопши в технологии хлеба из пшеничной цельнозерновой муки. Исследовано влияние шрота на количество и качество клейковины в тесте. Приведены показатели технологического процесса и качества хлеба из пшеничной цельнозерновой муки с разным дозированием шрота семян расторопши. Учитывая ценный химический состав, высокое содержание антиоксидантов, исследуемое сырье позволит расширить ассортимент хлебных изделий оздоровительного и профилактического назначения.
Додаткові точки доступу: