>
Хворова, Л. С.Математическое моделирование кинетики кристаллизации глюкозы / Л. С. Хворова, В. А. Коваленок //
Хворова, Л. С.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N5. - С. 45-48. - Библиогр.: с. 48.
(Шифр в БД Х775324/2008/5)
Ключові слова: пищевая промышленность --
Додаткові точки доступу:
Коваленок, В.А.
(Шифр в БД Х775324/2008/5)
Ключові слова: пищевая промышленность --
Додаткові точки доступу:
Коваленок, В.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|