
>
637.514.5
Усатенко, Н. Ф.Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу соління сировини з м’яса птиці / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук //
Усатенко, Н. Ф.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2011. - N8. - С. 57-59. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/8)
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: м’ясо птиці -- соління -- фізико-хімічні показники -- дослідження -- вплив вакууму -- бактеріальний препарат лрр -- математичне узагальнення -- мясо птицы -- соление -- физико-химические показатели -- исследование -- влияние вакуума -- бактериальный препарат лрр -- математическое обобщение --
Анотація:
Експериментальними дослідженнями доведено інтенсифікуючий вплив бактеріального препарату ЛРР на тривалість процесу соління сировини з м’яса птиці. Встановлено емпірічні залежності показника активності води, вмісту вологи і солі в сировині від глибини вакууму в обладнанні та кількості солі в інгредієнтній засолювальній суміші.
Экспериментальными исследованиями доказано интенсифицирующее влияние бактериального препарата ЛРР на длительность процесса посола сырья из мяса птицы. Установлены эмпирические зависимости показателя активносты воды, содержания влаги и соли в сырье от глубины ваккума в оборудовании и количества соли в ингредиентной посолочной смеси.
Додаткові точки доступу:
Свириденко, Т. А.
Скарбовійчук, О. М.
(Шифр в БД В014345/2011/8)
УДК | |
637.514.5 |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: м’ясо птиці -- соління -- фізико-хімічні показники -- дослідження -- вплив вакууму -- бактеріальний препарат лрр -- математичне узагальнення -- мясо птицы -- соление -- физико-химические показатели -- исследование -- влияние вакуума -- бактериальный препарат лрр -- математическое обобщение --
Анотація:
Експериментальними дослідженнями доведено інтенсифікуючий вплив бактеріального препарату ЛРР на тривалість процесу соління сировини з м’яса птиці. Встановлено емпірічні залежності показника активності води, вмісту вологи і солі в сировині від глибини вакууму в обладнанні та кількості солі в інгредієнтній засолювальній суміші.
Экспериментальными исследованиями доказано интенсифицирующее влияние бактериального препарата ЛРР на длительность процесса посола сырья из мяса птицы. Установлены эмпирические зависимости показателя активносты воды, содержания влаги и соли в сырье от глубины ваккума в оборудовании и количества соли в ингредиентной посолочной смеси.
Додаткові точки доступу:
Свириденко, Т. А.
Скарбовійчук, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|