637.514.5
Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу соління сировини з м’яса птиці / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N8. - С. 57-59. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/8)
УДК
637.514.5

Рубрики:
Україна
Украина

Ключові слова: м’ясо птиці -- соління -- фізико-хімічні показники -- дослідження -- вплив вакууму -- бактеріальний препарат лрр -- математичне узагальнення -- мясо птицы -- соление -- физико-химические показатели -- исследование -- влияние вакуума -- бактериальный препарат лрр -- математическое обобщение --
Анотація:
Експериментальними дослідженнями доведено інтенсифікуючий вплив бактеріального препарату ЛРР на тривалість процесу соління сировини з м’яса птиці. Встановлено емпірічні залежності показника активності води, вмісту вологи і солі в сировині від глибини вакууму в обладнанні та кількості солі в інгредієнтній засолювальній суміші.
Экспериментальными исследованиями доказано интенсифицирующее влияние бактериального препарата ЛРР на длительность процесса посола сырья из мяса птицы. Установлены эмпирические зависимости показателя активносты воды, содержания влаги и соли в сырье от глубины ваккума в оборудовании и количества соли в ингредиентной посолочной смеси.
Додаткові точки доступу: