
>
Хлебобулочные изделия с внесением пищевого фосфатидного концентрата / А. Сагымбек [и др.] //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 5. - С. 32.
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- способ производства -- пищевой фосфолипидный концентрат -- замес теста -- хлібобулочні вироби -- спосіб виробництва -- харчовий фосфоліпідний концентрат -- заміс тіста --
Додаткові точки доступу:
Сагымбек, А.
Бондарев, А.
Рыженин, П.
Таратухин, А.
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- способ производства -- пищевой фосфолипидный концентрат -- замес теста -- хлібобулочні вироби -- спосіб виробництва -- харчовий фосфоліпідний концентрат -- заміс тіста --
Додаткові точки доступу:
Сагымбек, А.
Бондарев, А.
Рыженин, П.
Таратухин, А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|