Кислосвязывающая способность компонентов в профилактике заболеваний ЖКТ / Т. Околелова, Т. Кузнецова, А. Кузнецов //
Комбикорма : науч.-техн. журн. . - . - N6. - С. 109-110. - ISSN 0235-2605.
(Шифр в БД К367144/2011/6)
Рубрики:
Кормопроизводство
Кормовиробництво
Росія
Россия

Ключові слова: комбикорма -- компоненты -- кислотосвязывающие способности (ксс) -- регулирование -- расщепление протеина -- комбікорми -- компоненти -- кислотозв’язуюча здатність (кзз) -- розщеплення протеїна -- регулювання --
Анотація:
При составлении рационов животных необходимо помнить, что некоторые компоненты или кормовые смеси, обладающие низкой кислотосвязывающей способностью компонентов (КСС) при титровании до рН3 и ниже сами подкисляют среду, поэтому необходимо корректировать дозировку подкислителей с учетом норм ввода других компонентов.
При складанні раціонів тварин необхідно пам’ятати що деякі компоненти або кормові суміші, що мають низьку кислотозв’язуючу здатність компонентів (КЗЗ) при тітруванні до рН3 та нижче самі підкислюють середовище, тому необхідно коректувати дозування підкислювачів з урахуванням норм вводу інших компонентів.
Додаткові точки доступу: