
>
Добронравова, Н.Водоросли - перспективный источник белка [Текст] / Н. Добронравова //
Добронравова, Н.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 2. - С. 35.
(Шифр в БД Х279026/2017/2)
Ключові слова: морские водоросли -- морські водорості -- хлебопечение -- хлібопечіння --
Анотація:
Для получения белков современная промышленность использует различное растительное сырье. Применение водорослей в производстве белковых продуктов выросло почти в два раза за последний год - с 7,20% в 2015 г. до 14,26% в 2016 г. По мнению специалистов компании TerraVia, водоросли содержат более 60% белка с высокой усвояемостью, в который входят все незаменимые аминокислоты, а также пищевые волокна, полезные жиры и микроэлементы.
Для отримання білків сучасна промисловість використовує різну рослинну сировину. Застосування водоростей у виробництві білкових продуктів зросло майже в два рази за останній рік - з 7,20% в 2015 р. до 14,26% в 2016 р. На думку фахівців компанії TerraVia, водорості містять більше 60% білка з високою засвоюваністю, в який входять всі незамінні амінокислоти, а також харчові волокна, корисні жири і мікроелементи.
(Шифр в БД Х279026/2017/2)
Ключові слова: морские водоросли -- морські водорості -- хлебопечение -- хлібопечіння --
Анотація:
Для получения белков современная промышленность использует различное растительное сырье. Применение водорослей в производстве белковых продуктов выросло почти в два раза за последний год - с 7,20% в 2015 г. до 14,26% в 2016 г. По мнению специалистов компании TerraVia, водоросли содержат более 60% белка с высокой усвояемостью, в который входят все незаменимые аминокислоты, а также пищевые волокна, полезные жиры и микроэлементы.
Для отримання білків сучасна промисловість використовує різну рослинну сировину. Застосування водоростей у виробництві білкових продуктів зросло майже в два рази за останній рік - з 7,20% в 2015 р. до 14,26% в 2016 р. На думку фахівців компанії TerraVia, водорості містять більше 60% білка з високою засвоюваністю, в який входять всі незамінні амінокислоти, а також харчові волокна, корисні жири і мікроелементи.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|