
>
Грузинов, Е. В.Аминокислотный состав и некоторые функциональные свойства белка глобулина, выделенного из муки зародышей пшеницы / Е. В. Грузинов, Е. В. Журавко, М. В. Иванова //
Грузинов, Е. В.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N7. - С. 47-48.
(Шифр в БД Х775324/2008/7)
Додаткові точки доступу:
Журавко, Е.В.
Иванова, М.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/7)
Додаткові точки доступу:
Журавко, Е.В.
Иванова, М.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|