
>
Зверев, С. В.Инактивация антипитательных веществ в сое при высокотемпературной микронизации / С. В. Зверев, Е. В. Козин //
Зверев, С. В.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N4. - С. 30-31.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: МЕТОДЫ ПЕРЕРАБОТКИ СЕЛЬХОЗСЫРЬЯ -- кормовые ДОБАВКИ -- термообработка ЗЕРНА --
Додаткові точки доступу:
Козин, Е.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: МЕТОДЫ ПЕРЕРАБОТКИ СЕЛЬХОЗСЫРЬЯ -- кормовые ДОБАВКИ -- термообработка ЗЕРНА --
Додаткові точки доступу:
Козин, Е.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|