
>
Осипова, Г.Использование липолитических ферментов с целью повышения качества хлебопекарной муки для макаронного производства / Г. Осипова, А. Жугина, М. Марехина //
Осипова, Г.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 7/8. - С. 24-27.
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: макаронные изделия -- улучшители муки -- ферменты -- липоксигеназа -- макаронні вироби -- поліпшувачі борошна -- ферменти --
Додаткові точки доступу:
Жугина, А.
Марехина, М.
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: макаронные изделия -- улучшители муки -- ферменты -- липоксигеназа -- макаронні вироби -- поліпшувачі борошна -- ферменти --
Додаткові точки доступу:
Жугина, А.
Марехина, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|