
>
665.35:637.1
Влияние немолочных жиров на качество новых молокосодержащих продуктов / Л. В. Голубева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 4. - С. 49-50. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/4)
Ключові слова: комбинирование сырья -- минеральные соединения -- молокосодержащий продукт -- наполнители -- пищевые волокна -- комбінування сировини -- мінеральні сполуки -- молоковмісний продукт -- наповнювачі -- харчові волокна --
Анотація:
Разработаны рецептуры новых структурированных продуктов, содержащих молоко сухое обезжиренное, заменитель сухих сливок, воду питьевую, стабилизатор, БАД "Экстракт шлемника", сахар или сахарозаменитель. Продукты отличаются хорошими органолептическими показателями, характеризуются высокой пищевой ценностью и оригинальным составом.
Розроблено рецептури нових структурованих продуктів, що містять молоко сухе знежирене, замінник сухих вершків, воду питну, стабілізатор, БАД "Екстракт шоломниці", цукор або цукрозамінник. Продукти відрізняються хорошими органолептичними показниками, характеризуються високою харчовою цінністю і оригінальним складом.
Додаткові точки доступу:
Голубева, Л.В.
Долматова, О.И.
Стремилова, О.Б.
Бочарова, Е. И.
(Шифр в БД Х775324/2012/4)
УДК | |
665.35:637.1 |
Ключові слова: комбинирование сырья -- минеральные соединения -- молокосодержащий продукт -- наполнители -- пищевые волокна -- комбінування сировини -- мінеральні сполуки -- молоковмісний продукт -- наповнювачі -- харчові волокна --
Анотація:
Разработаны рецептуры новых структурированных продуктов, содержащих молоко сухое обезжиренное, заменитель сухих сливок, воду питьевую, стабилизатор, БАД "Экстракт шлемника", сахар или сахарозаменитель. Продукты отличаются хорошими органолептическими показателями, характеризуются высокой пищевой ценностью и оригинальным составом.
Розроблено рецептури нових структурованих продуктів, що містять молоко сухе знежирене, замінник сухих вершків, воду питну, стабілізатор, БАД "Екстракт шоломниці", цукор або цукрозамінник. Продукти відрізняються хорошими органолептичними показниками, характеризуються високою харчовою цінністю і оригінальним складом.
Додаткові точки доступу:
Голубева, Л.В.
Долматова, О.И.
Стремилова, О.Б.
Бочарова, Е. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|