
>
637.333
Будівлович, І. В.Спосіб поліпшення мікробіологічних показників молока - сировини для виробництва твердого сиру / І. В. Будівлович //
Будівлович, І. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2012. - N 2. - С. 72-74. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/2)
Ключові слова: термізація молока -- бактофугування -- пастеризація -- мікробіологічні дослідження -- термизация молока -- бактофугирование -- пастеризация -- микробиологические исследования --
Анотація:
Визначено ефективний спосіб поліпшення мікробіологічних показників молока - сировини для виробництва твердих сирів. Наведено результати експериментальних досліджень впливу бактеріальної чистоти сировини на якість сирів.
Определен эффективный способ улучшения микробиологических показаталей молока - сырья для производства твердых сыров. Приведены результаты экспериментальных исследований влияния бактериальной чистоты сырья на качество сыров.
(Шифр в БД В014345/2012/2)
УДК | |
637.333 |
Ключові слова: термізація молока -- бактофугування -- пастеризація -- мікробіологічні дослідження -- термизация молока -- бактофугирование -- пастеризация -- микробиологические исследования --
Анотація:
Визначено ефективний спосіб поліпшення мікробіологічних показників молока - сировини для виробництва твердих сирів. Наведено результати експериментальних досліджень впливу бактеріальної чистоти сировини на якість сирів.
Определен эффективный способ улучшения микробиологических показаталей молока - сырья для производства твердых сыров. Приведены результаты экспериментальных исследований влияния бактериальной чистоты сырья на качество сыров.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|