637.333
Спосіб поліпшення мікробіологічних показників молока - сировини для виробництва твердого сиру / І. В. Будівлович //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 2. - С. 72-74. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/2)
УДК
637.333

Ключові слова: термізація молока -- бактофугування -- пастеризація -- мікробіологічні дослідження -- термизация молока -- бактофугирование -- пастеризация -- микробиологические исследования --
Анотація:
Визначено ефективний спосіб поліпшення мікробіологічних показників молока - сировини для виробництва твердих сирів. Наведено результати експериментальних досліджень впливу бактеріальної чистоти сировини на якість сирів.
Определен эффективный способ улучшения микробиологических показаталей молока - сырья для производства твердых сыров. Приведены результаты экспериментальных исследований влияния бактериальной чистоты сырья на качество сыров.