
>
664.71-11:664.64.016
Жигунов, Д. О.Визначення показників якості борошна з різних систем технологічного процесу при сортовому помелі пшениці [Текст] / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова, А. І. Мороз //
Жигунов, Д. О.
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - 2017. - N4. - С. 30-36.. - Бібліогр.: с. 35..
(Шифр в БД З021376/2017/4)
Ключові слова: борошно -- мука -- технологічний процес -- технологический процесс -- клейковина -- білість -- белость -- зольність -- зольность -- седиментація -- седиментация -- міксолаб -- миксолаб -- реологічні властивості -- реологические свойства --
Додаткові точки доступу:
Ковальова, В. П.
Мороз, А. І.
(Шифр в БД З021376/2017/4)
УДК | |
664.71-11:664.64.016 | |
664.71-11 | |
664.64.016 |
Ключові слова: борошно -- мука -- технологічний процес -- технологический процесс -- клейковина -- білість -- белость -- зольність -- зольность -- седиментація -- седиментация -- міксолаб -- миксолаб -- реологічні властивості -- реологические свойства --
Додаткові точки доступу:
Ковальова, В. П.
Мороз, А. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|