
>
Яриш, П.Тесто на соленой опаре - это значительное улучшение качества хлеба / П. Яриш //
Яриш, П.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 7/8. - С. 39.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: тесто -- соленая опара -- качество хлеба -- добавки -- амилоризин -- тісто -- солона опара -- якість хліба -- добавки -- амілоризин --
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: тесто -- соленая опара -- качество хлеба -- добавки -- амилоризин -- тісто -- солона опара -- якість хліба -- добавки -- амілоризин --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|