
>
Леник, С.Проблема виробництва замінників масла какао [Текст] / С. Леник, І. Радзієвська //
Леник, С.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 2. - С. 27-29.
(Шифр в БД Х279026/2017/2)
Ключові слова: масло какао -- еквіваленти -- эквиваленты -- све -- класификація -- классификация -- промислові жири -- промышленные жиры -- какао-масло -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- жирно-кислотний склад --
Додаткові точки доступу:
Радзієвська, І.
(Шифр в БД Х279026/2017/2)
Ключові слова: масло какао -- еквіваленти -- эквиваленты -- све -- класификація -- классификация -- промислові жири -- промышленные жиры -- какао-масло -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- жирно-кислотний склад --
Додаткові точки доступу:
Радзієвська, І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|