
>
579.64:631.461:631.461.5:631.847
Сільськогосподарська мікробіологія і збалансований розвиток агроекосистем / В. Ф. Петриченко [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2012. - N 8. - С. 5-11. - Бібліогр.: с. 9-11.
(Шифр в БД В014345/2012/8)
Анотація:
Основою сільськогосподарської мікробіології є вивчення мікробних спільнот, що мешкають у ґрунтах, рослинах і тваринах. Тому знання про властивості мікроорганізмів дають можливість створювати системи екологічно збалансованого агровиробництва, що передбачає підвищену продуктивність рослин і тварин завдяки зміні складу та властивостей їхніх мікробних партнерів, повне або часткове заміщення екологічно небезпечних агрохімікатів препаратами мікроорганізмів, знижену енергоємність виробництва та підвищену якість продукції.
Основой сельскохозяйственной микробиологии является изучение микробных сообществ, обитающих в почве, растениях и животных. Поэтому знания о свойствах микроорганизмов дают возможность создавать системы экологически сбалансированного агропроизводства, что предполагает повышенную продуктивность растений и животных благодаря изменению состава и свойств их микробных партнеров, полное или частичное замещение экологически опасных агрохимикатов препаратами микроорганизмов, пониженную энергоемкость производства и повышенное качество продукции.
Додаткові точки доступу:
Петриченко, В. Ф.
Тихонович, І. А.
Коць, С. Я.
Патика, М. В.
Мельничук, Т. М.
Патика, В. П.
(Шифр в БД В014345/2012/8)
УДК | |
579.64:631.461:631.461.5:631.847 | |
579.64 | |
631.461 | |
631.461.5 | |
631.847 |
Анотація:
Основою сільськогосподарської мікробіології є вивчення мікробних спільнот, що мешкають у ґрунтах, рослинах і тваринах. Тому знання про властивості мікроорганізмів дають можливість створювати системи екологічно збалансованого агровиробництва, що передбачає підвищену продуктивність рослин і тварин завдяки зміні складу та властивостей їхніх мікробних партнерів, повне або часткове заміщення екологічно небезпечних агрохімікатів препаратами мікроорганізмів, знижену енергоємність виробництва та підвищену якість продукції.
Основой сельскохозяйственной микробиологии является изучение микробных сообществ, обитающих в почве, растениях и животных. Поэтому знания о свойствах микроорганизмов дают возможность создавать системы экологически сбалансированного агропроизводства, что предполагает повышенную продуктивность растений и животных благодаря изменению состава и свойств их микробных партнеров, полное или частичное замещение экологически опасных агрохимикатов препаратами микроорганизмов, пониженную энергоемкость производства и повышенное качество продукции.
Додаткові точки доступу:
Петриченко, В. Ф.
Тихонович, І. А.
Коць, С. Я.
Патика, М. В.
Мельничук, Т. М.
Патика, В. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|