330.143.2(637.5)
Формування доданої вартості підприємствами м’ясопереробної галузі [Текст] / В. В. Рудь //
АгроСвіт : інформ.- аналіт. журн. - . - N 11. - С. 70-73. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А220149/2015/11)
УДК
330.143.2(637.5)

Ключові слова: додана вартість -- добавленная стоимость -- витрати -- расходы -- прибуток -- прибыль -- матеріальні витрати -- материальные расходы -- витрати на оплату праці -- расходы на оплату труда -- отчисления на социальные мероприятия -- відрахування на соціальні заходи -- амортизаційні відрахування -- амортизационные отчисления --
Анотація:
Проаналізовано особливості формування доданої вартості в м’ясопереробних підприємствах Житомирської області. Висвітлено та охарактеризовано класифікацію та структуру витрат підприємств м’ясопереробної галузі.
Проанализированы особенности формирования добавленной стоимости в мясоперерабатывающих предприятиях Житомирской области. Освещены и охарактеризованы классификация и структура затрат предприятий мясоперерабатывающей отрасли.