
>
577.152.321:66.734
Влияние ИК-излучения на углеводный состав деструктурированного зерна ржи для биосинтеза лимонной кислоты / Н. Ю. Шарова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N5. - С. 56-58. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
Ключові слова: ик-обработка -- іч-обробка -- зерно ржи -- зерно жита -- гидролиз -- гідроліз -- конверсия -- конверсія -- лимонная кислота -- лимонна кислота --
Анотація:
Исследовано влияние ИК-обработки на доступность растительных полимеров ржаного зерна для ферментативного гидролиза. Показано преимущество длительной ИК-обработки зерна для повышения конверсии сахаров в целевой продукт микробного синтеза.
Досліджено вплив ІЧ-обробки на доступність рослинних полімерів житнього зерна для ферментативного гідролізу. Показано перевагу тривалої ІЧ-обробки зерна для підвищення конверсії цукрів у цільовий продукт мікробного синтезу.
Додаткові точки доступу:
Шарова, Н. Ю.
Каменькова, Н. В.
Пилькина, Ю. А.
Баракова, Н. В.
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
УДК | |
577.152.321:66.734 | |
66.734 |
Ключові слова: ик-обработка -- іч-обробка -- зерно ржи -- зерно жита -- гидролиз -- гідроліз -- конверсия -- конверсія -- лимонная кислота -- лимонна кислота --
Анотація:
Исследовано влияние ИК-обработки на доступность растительных полимеров ржаного зерна для ферментативного гидролиза. Показано преимущество длительной ИК-обработки зерна для повышения конверсии сахаров в целевой продукт микробного синтеза.
Досліджено вплив ІЧ-обробки на доступність рослинних полімерів житнього зерна для ферментативного гідролізу. Показано перевагу тривалої ІЧ-обробки зерна для підвищення конверсії цукрів у цільовий продукт мікробного синтезу.
Додаткові точки доступу:
Шарова, Н. Ю.
Каменькова, Н. В.
Пилькина, Ю. А.
Баракова, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|