Инновационные подходы использования гидробионтов растительного происхождения в хлебопечении / Е. Смертина, Л. Федянина //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 12. - С. 13-14. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: гидробионты -- биологически активные добавки (бад) -- хлебопечение -- лечебно-профилактические продукты -- хранение хлеба -- гідробіонти -- біологічно активні добавки (бад) -- хлібопечення -- лікувально-профілактичні продукти -- зберігання хліба --
Анотація:
В настоящее время продолжает оставаться актуальным поиск новых высокоэффективных, малотоксичных биологически активных соединений из морских гидробионтов, изучение механизмов их действия и конструирование на их основе биологически активных добавок (БАД) к пище и продуктов лечебно-профилактического направления.
В даний час продовжує залишатися актуальним пошук нових високоефективних, малотоксичних біологічно активних сполук з морських гідробіонтів, вивчення механізмів їх дії і конструювання на їх основі біологічно активних добавок (БАД) до їжі і продуктів лікувально-профілактичного напрямку.
Додаткові точки доступу: