
>
Продукты переработки тыквы в технологии хлебобулочных изделий функциональной направленности / С. Володина [и др.] //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 7/8. - С. 17.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Додаткові точки доступу:
Володина, С.
Пащенко, Л.
Вдовина, Н.
Буравлева, Г.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Додаткові точки доступу:
Володина, С.
Пащенко, Л.
Вдовина, Н.
Буравлева, Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|