
>
Биокатализ ягод брусники для применения в пищевых технологиях / Д. Ю. Чернобровин [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 2. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/2)
Додаткові точки доступу:
Чернобровин, Д. Ю.
Алексеенко, Е. В.
Траубенберг, С. Е.
Осташенкова, Н. В.
Чернобровина, А. Г.
(Шифр в БД Х775324/2011/2)
Додаткові точки доступу:
Чернобровин, Д. Ю.
Алексеенко, Е. В.
Траубенберг, С. Е.
Осташенкова, Н. В.
Чернобровина, А. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|