>
Хуршудян, С. А.Фальсификация пищевых продуктив: научное, методологические и нормативно-правовые основы противодействия / С. А. Хуршудян //
Хуршудян, С. А.
Пищевая промышленность : Ежемес. научно-производств. журнал. - 2008. - №9. - С. 56-57. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2008/9)
(Шифр в БД П698712/2008/9)
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|