
>
Риад, М.Влияние поврежденного крахмала на качество хлебобулочных изделий [Текст] / М. Риад //
Риад, М.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N5. - С. 54-57.
(Шифр в БД Х367526/2017/5)
Ключові слова: поврежденный крахмал -- пошкоджений крохмаль -- приготовление теста -- приготування тіста -- влияние -- вплив -- реологические свойства теста -- реологічні властивості тіста -- конечный продукт -- кінцевий продукт --
(Шифр в БД Х367526/2017/5)
Ключові слова: поврежденный крахмал -- пошкоджений крохмаль -- приготовление теста -- приготування тіста -- влияние -- вплив -- реологические свойства теста -- реологічні властивості тіста -- конечный продукт -- кінцевий продукт --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|