>
664.8.037.59
Виробництво заморожених напівфабрикатів: вибір сировини, параметрів, технології [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 8. - С. 26-27.
(Шифр в БД Х279026/2017/8)
Ключові слова: заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- технологічні умови -- технологические условия -- поліпшувач тм "мажимікс" -- улучшитель тм "мажимикс" -- дріжджі тм "рекорд" -- дрожжи тм "рекорд" -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия --
(Шифр в БД Х279026/2017/8)
| УДК | |
| 664.8.037.59 |
Ключові слова: заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- технологічні умови -- технологические условия -- поліпшувач тм "мажимікс" -- улучшитель тм "мажимикс" -- дріжджі тм "рекорд" -- дрожжи тм "рекорд" -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|