
>
Обоснование рецептур и технологий комбинированных функциональных продуктов на основе рыбного фарша и микронизированных гороховых хлопьев / Е. А. Коротеева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 4. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/4)
Додаткові точки доступу:
Коротеева, Е. А.
Березовикова, И. П.
Влощинский, П. Е.
Насонова, Н. В.
Щербакова, Л. В.
(Шифр в БД Х775324/2011/4)
Додаткові точки доступу:
Коротеева, Е. А.
Березовикова, И. П.
Влощинский, П. Е.
Насонова, Н. В.
Щербакова, Л. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|