
>
Биковченко, Т.Якість хліба поліпшується при застосуванні в процесі виробництва рідких дріжджів за дискретною технологїєю / Т. Биковченко //
Биковченко, Т.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2010. - N 4. - С. 30.
(Шифр в БД Х686004/2010/4)
Ключові слова: нова технологія -- новая технология --
(Шифр в БД Х686004/2010/4)
Ключові слова: нова технологія -- новая технология --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|