
>
664.64.016
Рыжкова, Т. А.Влияние равномерности подачи воды на реологические показатели пшеничной муки [Текст] / Т. А. Рыжкова, М. Ю. Третьяков, В. П. Нецветаев //
Рыжкова, Т. А.
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - 2011. - N 4. - С. 25-27. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2011/4)
Ключові слова: миксолаб -- пшеничная мука -- реологические свойства -- подача воды -- міксолаб -- пшеничне борошно -- реологічні властивості --
Анотація:
Представлена оценка изменений некоторых реологических свойств муки в зависимости от характера подачи воды на приборе Миксолаб. Установлено, что неравномерность поступления воды в смесительную камеру приводит к искажению показателей Замес и Глютен+ для всех исследованных сортов муки, и индекс Вязкости - для муки высшего сорта.
Представлена оцінка змін деяких реологічних властивостей борошна залежно від характеру подачі води на приладі Міксолаб. Встановлено, що нерівномірність надходження води в змішувальну камеру призводить до спотворення показників Заміс і Глютен+ для всіх досліджених сортів борошна, і індекс В'язкості - для борошна вищого сорту.
Додаткові точки доступу:
Третьяков, М. Ю.
Нецветаев, В. П.
(Шифр в БД Д073575/2011/4)
УДК | |
664.64.016 |
Ключові слова: миксолаб -- пшеничная мука -- реологические свойства -- подача воды -- міксолаб -- пшеничне борошно -- реологічні властивості --
Анотація:
Представлена оценка изменений некоторых реологических свойств муки в зависимости от характера подачи воды на приборе Миксолаб. Установлено, что неравномерность поступления воды в смесительную камеру приводит к искажению показателей Замес и Глютен+ для всех исследованных сортов муки, и индекс Вязкости - для муки высшего сорта.
Представлена оцінка змін деяких реологічних властивостей борошна залежно від характеру подачі води на приладі Міксолаб. Встановлено, що нерівномірність надходження води в змішувальну камеру призводить до спотворення показників Заміс і Глютен+ для всіх досліджених сортів борошна, і індекс В'язкості - для борошна вищого сорту.
Додаткові точки доступу:
Третьяков, М. Ю.
Нецветаев, В. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|