
>
547.458:664.292:636.03
Демидова, Т. И.Белково-полисахаридные комплексы для продуктов специального назначения [Текст] / Т. И. Демидова, М. Г. Горбачев //
Демидова, Т. И.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 11. - С. 22-25 . - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/11)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: белково-полисахаридные комплексы -- пектинсодержащее сырье -- комбинированные пектинсодержащие экстракты -- функциональные пищевые продукты -- специализированные пищевые продукты -- білково-полісахаридні комплекси -- пектинмістка сировина -- комбіновані пектинмісткі екстракти -- функціональні харчові продукти -- спеціалізовані харчові продукти --
Анотація:
Рассмотрены основные направления развития технологий и применения разработанных БПК в пищевой промышленности и медицине. Представлена методология конструирования БПК с заданными свойствами в соответствии с медикобиологическими требованиями.
Розглянуто основні напрями розвитку технологій і застосування розроблених БПК в харчовій промисловості та медицині. Представлена методологія конструювання БПК із заданими властивостями відповідно до медикобіологічних вимог.
Додаткові точки доступу:
Горбачев, М. Г.
(Шифр в БД П698712/2011/11)
УДК | |
547.458:664.292:636.03 | |
547.458 | |
664.292:636.03 | |
636.03 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: белково-полисахаридные комплексы -- пектинсодержащее сырье -- комбинированные пектинсодержащие экстракты -- функциональные пищевые продукты -- специализированные пищевые продукты -- білково-полісахаридні комплекси -- пектинмістка сировина -- комбіновані пектинмісткі екстракти -- функціональні харчові продукти -- спеціалізовані харчові продукти --
Анотація:
Рассмотрены основные направления развития технологий и применения разработанных БПК в пищевой промышленности и медицине. Представлена методология конструирования БПК с заданными свойствами в соответствии с медикобиологическими требованиями.
Розглянуто основні напрями розвитку технологій і застосування розроблених БПК в харчовій промисловості та медицині. Представлена методологія конструювання БПК із заданими властивостями відповідно до медикобіологічних вимог.
Додаткові точки доступу:
Горбачев, М. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|