>
Крупин, А. В.Влияние продуктов гидролизы лактозы на активность ферментных систем микроорганизмов [Текст] / А. В. Крупин //
Крупин, А. В.
Достижения науки и техники АПК. - М. : "Достижения науки и техники АПК", 2009. - N 8. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Д073575/2009/8)
(Шифр в БД Д073575/2009/8)
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|