
>
517.15.07:664.667
Кочетов, В. К.Диагностика существующей и новой технологии заварных ферментативных пряников / В. К. Кочетов, Л. М. Аксенова, М. А. Талейсник //
Кочетов, В. К.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N6. - С. 14-16. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: пряники -- системный подход -- системний підхід -- оценка стабильности подсистемы -- оцінка стабільності підсистеми -- технологический поток -- технологічний потік -- диагностика -- діагностика --
Анотація:
Проведена диагностика технологического потока приготовления теста для заварных ферментативных пряников. Выявлены "узкие места" и обоснованы перспективы развития данной технологии с целью повышения качества изделий. Разработаны и предложены для внедрения в производство новые технологические приемы, позволившие повысить стабильность функционирования отдельных подсистем и уровня целостности всей технологической системы.
Проведена діагностика технологічного потоку приготування тіста для заварних ферментативних пряників. Виявлено "вузькі місця" і обґрунтовані перспективи розвитку даної технології з метою підвищення якості виробів. Розроблено та запропоновано для впровадження у виробництво нові технологічні прийоми, що дозволили підвищити стабільність функціонування окремих підсистем і рівня цілісності всієї технологічної системи.
Додаткові точки доступу:
Аксенова, Л. М.
Талейсник, М. А.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
УДК | |
517.15.07:664.667 | |
664.667 |
Ключові слова: пряники -- системный подход -- системний підхід -- оценка стабильности подсистемы -- оцінка стабільності підсистеми -- технологический поток -- технологічний потік -- диагностика -- діагностика --
Анотація:
Проведена диагностика технологического потока приготовления теста для заварных ферментативных пряников. Выявлены "узкие места" и обоснованы перспективы развития данной технологии с целью повышения качества изделий. Разработаны и предложены для внедрения в производство новые технологические приемы, позволившие повысить стабильность функционирования отдельных подсистем и уровня целостности всей технологической системы.
Проведена діагностика технологічного потоку приготування тіста для заварних ферментативних пряників. Виявлено "вузькі місця" і обґрунтовані перспективи розвитку даної технології з метою підвищення якості виробів. Розроблено та запропоновано для впровадження у виробництво нові технологічні прийоми, що дозволили підвищити стабільність функціонування окремих підсистем і рівня цілісності всієї технологічної системи.
Додаткові точки доступу:
Аксенова, Л. М.
Талейсник, М. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|