517.15.07:664.667
Диагностика существующей и новой технологии заварных ферментативных пряников / В. К. Кочетов, Л. М. Аксенова, М. А. Талейсник //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N6. - С. 14-16. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
УДК
517.15.07:664.667
664.667

Ключові слова: пряники -- системный подход -- системний підхід -- оценка стабильности подсистемы -- оцінка стабільності підсистеми -- технологический поток -- технологічний потік -- диагностика -- діагностика --
Анотація:
Проведена диагностика технологического потока приготовления теста для заварных ферментативных пряников. Выявлены "узкие места" и обоснованы перспективы развития данной технологии с целью повышения качества изделий. Разработаны и предложены для внедрения в производство новые технологические приемы, позволившие повысить стабильность функционирования отдельных подсистем и уровня целостности всей технологической системы.
Проведена діагностика технологічного потоку приготування тіста для заварних ферментативних пряників. Виявлено "вузькі місця" і обґрунтовані перспективи розвитку даної технології з метою підвищення якості виробів. Розроблено та запропоновано для впровадження у виробництво нові технологічні прийоми, що дозволили підвищити стабільність функціонування окремих підсистем і рівня цілісності всієї технологічної системи.
Додаткові точки доступу: